TRADICIONS DE L'ASSOCIACIÓ D'AMICS DE L'INSTITUT RAMON MUNTANER

Els venerables alumnes que havien estudiat a l'Institut a inicis del segle XX, també feien trobades per recordar el bons temps. Com ara fa l'Associació d'Amics del Muntaner... (una troballa que ens ha passat el Museu del Joguet de Catalunya)


I SOPAR INTERGENERACIONAL

Divendres 20 de juny, organitzat pels Amics de l'institut Ramon Muntaner es va celebrar el 1r sopar intergeneracional: visita guiada pel centre, trobada de vells companys, sopar amb prop de 250 convidats, reconeixement als més veterans, entusiasme dels més joves... Una trobada que caldrà repetir!


ORGANITZACIÓ DEL SOPAR INTERGENERACIONAL


Us recordem que el dia 20 de juny farem el primer sopar intergeneracional d'antics alumnes, professors i personal del nostre institut. Ens trobarem a les 21:00h. al Pa Volador.
Per facilitarla feina dels organitzadors serà bo que us apunteu abans del dia 10 de juny.
Per inscriure-us-hi, cal ingressar l'import (25 €) al compte corrent del BBVA: 0182-5431-99-0201553896, fent-hi constar com a concepte: Sopar 175, a més del vostre nom i l'any en què vau acabar la singladura a l'institut.

TENIU IMATGES, FOTOGRAFIES, DOCUMENTS...?


Us animem a cedir-nos documentació recordant el vostre pas per l'Institut. Només necessitem fer-ne còpia: escanejarem les fotografies, programes d'actes, opuscles, i ho compartirem en un vídeo que elaborarem per al sopar :-)
Podeu contactar amb nosaltres via e-mail: amicsdelmuntaner@gmail.com o dirigir-vos directament a l'Institut.

LA PRESENTACIÓ EN UN VÍDEO

L'acte formal de la presentació dels Amics de l'Institut Ramon Muntaner ha estat recollida als mitjans del nostre entorn. Tramuntana TV va gravar els protagonistes i aquí podeu visionar-hoL'ASSOCIACIÓ DELS NOSTRES AMICS

S'ha presentat l'Associació d'amics de l'Institut Ramon Muntaner. Preparen un sopar intergeneracional que es farà el 20 de juny. Felicitacions, un projecte fet realitat en el 175e aniversari.No consideris mai l'estudi com una obligació, sinó com una oportunitat. Albert Einstein